ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 17 al 19 de maig del 2017
Inscripcions fins al 10 de març
100 € (veure nota)*

ACCIÓ i THE NEXT WEB (TNW) han signat un acord per portar fins a 10 start-ups al seu esdeveniment de referència a Europa, TNW Europe Conference d’Amsterdam, on hi assisteixen més de 15.000 persones entre emprenedors, inversors i directius de les principals corporacions tecnològiques, i on es fan xerrades amb ponents de rellevància mundial (més de 4.000 companyies i més de 300 periodistes). TNW Europe Conference té un espai d’exhibició per a start-ups d’arreu del món (més de 250 start-ups) amb diferents programes per mostrar als assistents, inversors i corporacions les seves tecnologies. A la darrera edició van tenir lloc més de 1.400 reunions i les start-ups van aixecar més de 14M€). Des del 2006, les start-ups que han exposat a la conferència han aixecat més de 2 bilions de dòlars dels principals fons de capital risc. 

Des d'ACCIÓ, s'organitza aquesta missió amb l’objectiu que les start-ups catalanes tinguin visibilitat i notorietat, així com per a què les start-ups puguin connectar-se amb l’ecosistema emprenedor europeu, facin prospecció del mercat i networking amb potencials partners, clients i inversors.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ TIC i transformació digital

  • Donar visibilitat i notorietat a les start-ups catalanes
  • Connectar-les amb l'ecosistema emprenedor europeu
  • Posar en contacte les start-ups catalanes amb potencials inversors
  • Fer prospecció del mercat
  • Fer networking amb potencials partners i clients
  • Posicionar Catalunya i el seu ecosistema emprenedor

Una start-up tecnològica, especialment de l'àmbit de la realitat virtual, la intel·ligència artificial, l'Internet of things, el mobile, les TIC o la Internet.

Participar en la missió té un cost de 100 € més el cost de l’hotel i els vols. El preu final s'establirà en funció del nombre de participants i també del moment de la reserva dels vols.

Més informació


Singel 542