ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dijous, 8 de juny del 2017

De 09.30 h a 12.00 h

Inscripcions fins al 8 de juny
Gratuït

En aquesta jornada es presentaran les característiques principals de les convocatòries 2017 dels ajuts d’ACCIÓ per a Nuclis locals, per a Nuclis internacionals i per a la incorporació de talent especialitzat.

  • El programa de Nuclis Locals dóna suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental duts a terme de forma individual o mitjançant agrupacions d'empreses, ja sigui d'una mateixa cadena de valor, d'un mateix negoci o que operen sobre un mateix camp de tecnologia. Són projectes que pel seu risc, difícilment es durien a terme sense el suport públic. 
  • El programa de Nuclis Internacionals facilita la cooperació tecnològica internacional, atorgant ajuts directes a fons perdut a empreses situades a Catalunya que volen cooperar amb entitats estrangeres. Els països participants són els de la UE-28, estat de Massachusetts, Canadà, Xile, Cuba, Corea del Sud, Singapur, Hong Kong i Israel. El programa està finançat pel Programa Operatiu Catalunya FEDER. 
  • El programa TECNIOspring Plus permet dur a terme projectes de recerca aplicada d’àmbit internacional, mitjançant la contractació de personal d’R+D experimentat en empreses situades a Catalunya i en entitats TECNIO. El programa s’emmarca dins les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Unió Europea. 


La previsió d’obertura de les convocatòries d’aquests ajuts és el mes de juliol de 2017.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Informar de les principals característiques de les convocatòries 2017 dels ajuts d’ACCIÓ per a Nuclis locals, per a Nuclis internacionals i per a la incorporació de talent especialitzat, i conèixer experiències de projectes concedits en anteriors convocatòries.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya, una entitat amb el segell TECNIO o personal d'R+D.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació dels programes Nuclis Locals i Internacionals. Convocatòria 2017

10.15 h

Presentació del programa d’atracció de talent TECNIOspring Plus. Convocatòria 2017

10.45 h
Experiències i casos d'èxit
11.15 h

Torn obert de preguntes

12.00 h

Fi de l'acte

Organitza

Més informació


Pl. de la Ciència, 2
08243 Manresa