Actes External
Oportunitats en el sector de l'Alimentació i el FoodTech a Israel
Jornades i conferències
Dimecres, 4 d'octubre del 2017
De 15.30 h a 17.30 h
Sessió posposada fins al 7 de novembre
Vols introduir els teus productes al mercat israelià? No et perdis aquesta sessió! Durant el seminari s’explicaran els requisits per exportar a Israel, quins són els productes que hi tenen millor encaix i com la certificació Kosher condiciona l’entrada de productes.
Amb 8,5 milions d’habitants, Israel es troba entre els principals països en consum i despesa alimentaria per capita.
En els últims anys, el mercat s’ha anat liberalitzant i el govern ha reduït les regulacions per obrir el país a importacions estrangeres. Aquest canvi regulatori es troba especialment en cereals, galetes, pastissos, arrossos, dolços i conserves. Això suposa una oportunitat per empreses catalanes que vulguin introduir-se al mercat.
El consumidor israelià segueix les tendències globals i té interès en productes saludables, complements dietètics, aliments funcionals i packagings atractius. A banda, són líders en el sector FoodTech que ofereix innovació en aquesta indústria. La certificació Kosher no només és interessant per aquest mercat en concret, sinó també per països amb comunitats jueves.
En aquest seminari s’explicaran els requisits per exportar a Israel, quins són els productes que hi tenen millor encaix i com condiciona la certificació Kosher l’entrada de productes.
Donar informació sobre les oportunitats que ofereix el mercat d'Israel per a empreses d'alimentació, així com les particularitats de la certificació Kosher.
- Presentació d'oportunitats i barreres d'entrada al país
- Certificació Kosher
- Cas d'èxit d'una empresa