null

Actes External

Dimarts, 24 d'octubre del 2017

De 9.30 h a 13.30 h

Inscripcions fins al 23 d'octubre
Gratuït

Les places per a aquesta sessió s’han exhaurit.
Pots inscriure’t a les properes sessions de Gestió àgil de projectes, el dia 16 de novembre a Tarragona i el 30 de novembre a Lleida.


Vols aprendre a utilitzar l'agilitat per a gestionar projectes complexos? Vine a aquest taller pràctic i descobreix metodologies com Scrum, Kanban i eines Lean.

Els Mètodes Àgils han aparegut com a alternativa als enfocaments tradicionals de gestió de producte i/o projecte on el treball del coneixement és preponderant, d'acord amb el context en continu canvi de la societat actual i amb l'enfocament clarament orientat a la priorització pel valor. 

L'alternativa àgil es fonamenta en un conjunt de valors i principis en la gestió cada vegada més assimilats per les empreses que aposten per un desenvolupament ràpid i sostenible. Aquests marcs àgils de gestió utilitzen bones pràctiques que s'apliquen de manera regular, recolzant-se unes amb les altres, per fomentar el treball en equip i obtenir el millor resultat possible en un projecte.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
TIC i transformació digital
/ Tots els sectors

Posar en pràctica la gestió àgil en projectes complexos. S'analitzaran els avantatges i les opcions de l’agilitat, especialment per a empreses fora del sector TIC.

Un empresari, el director d’una empresa, un gestor de producte o un gestor habitual de projectes d’R+D+i.

  • Benvinguda
  • Introducció a l'agilitat
  • Exercici 1: Planificació àgil vs. tradicional
  • Exercici 2: Kanban a un servei post-venda
  • Exercici 3: Aplicant el pensament Lean a la millora de processos

Taller amb places limitades. En cas necessari, es prioritzarà la participació d'empreses industrials, que realitzin R+D+i o relacionades.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona