Actes External
Oportunitats en el sector de l'alimentació i el FoodTech a Israel
Jornades i conferències
Dimarts, 7 de novembre del 2017
De 15.30 h a 17.30 h
Vols introduir els teus productes al mercat israelià? No et perdis aquesta sessió! Durant el seminari s’explicaran els requisits per exportar a Israel, quins són els productes que hi tenen millor encaix i com la certificació Kosher condiciona l’entrada de productes.
Amb 8,5 milions d’habitants, Israel es troba entre els principals països en consum i despesa alimentaria per capita.
En els últims anys, el mercat s’ha anat liberalitzant i el govern ha reduït les regulacions per obrir el país a importacions estrangeres. Aquest canvi regulador es troba especialment en cereals, galetes, pastissos, arrossos, dolços i conserves. Això suposa una oportunitat per a les empreses catalanes que vulguin introduir-se al mercat.
El consumidor israelià segueix les tendències globals i té interès en productes saludables, complements dietètics, aliments funcionals i packagings atractius. A banda, són líders en el sector foodtech que ofereix innovació en aquesta indústria. La certificació Kosher no només és interessant per aquest mercat en concret, sinó també per països amb comunitats jueves.
Donar informació sobre les oportunitats que ofereix el mercat d'Israel per a empreses d'alimentació, així com les particularitats de la certificació Kosher.
- 15.30 h
Benvinguda
Marc Moreno, consultor d’estratègia internacional, sector agroalimentari, ACCIÓ
- 15.40 h
Presentació d'oportunitats i tendències del sector alimentació i foodtech a Israel i barreres d'entrada
Mar Pérez, directora de l'oficina d'ACCIÓ a Tel-Aviv
- 16.10 h
Certificació Kosher: normativa i tràmits
Rabí David Libersohn, Jabad Lubavitch de Barcelona
- 16.40 h
- Cas d'èxit empresarial
- 17.00 h
- Preguntes i networking