null

Actes External

Dimarts, 21 de novembre del 2017

De 16.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 21 de novembre
Gratuït

En aquesta sessió donarem a conèixer les oportunitats que presenta el mercat del Canadà en el sector de la biotecnologia.

Al Canadà, el sector de les ciències de la vida consisteix en més de 30.000 investigadors, 17 facultats de medicina i al voltant de 100 hospitals pedagògics i instituts d’investigació. És el segon país del món amb major número d’empreses biotecnològiques, gran part de les quals estan focalitzades en salut humana, afavorint la indústria biofarmacèutica.

Es pot considerar al Canadà com un dels països líders en el sector de les vacunes, havent estat el centre de desenvolupat del VIH i altres tecnologies similars. A més, les deu empreses farmacèutiques més grans del món operen a Canadà, incloent els processos de fabricació i R+D. El Canadà és el país líder global en diagnòstic in vitro, neurociències, cardiologia, implants, material dental i productes de salut domèstics. 

Durant la sessió també presentarem la missió empresarial que hi ha prevista en el marc de la Health Innovation Week, una setmana dedicada a la innovació que s'organitza a Toronto i a la Greater Toronto Area (GTA). Aquesta ciutat compta amb un dels clústers més potents de Ciències de la Vida i amb el MaRS Discovery District, un dels hubs més innovadors del Canadà. 

Durant la Health Innovation Week tenen lloc diversos esdeveniments claus com ara RESI 2018, TOHealth Summit, MaRS Healthkick, i altres activitats que tenen la finalitat de promoure les col·laboracions entre els participants, tant a nivell comercial com de cooperacions tecnològiques, incloent transferències i adquisicions de tecnologia, llicències in/out, co-desenvolupament, R+D+i o joint-ventures, entre d'altres.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Biotecnologia
/ Indústria farmacèutica / Salut i serveis sanitaris

Donar a conèixer el mercat del Canadà i les oportunitats que presenta per a les empreses catalanes del sector de la biotecnologia. També es presentarà la missió comercial a la Toronto Health Innovation Week, que tindrà lloc del 9 al 13 d’abril de 2018.

Una empresa/entitat del sector Biotech interessada en el mercat de Canadà. En concret, una empresa Biotech de serveis R+D, una empresa Biotech de Terapèutics i Diagnòstic, una empresa farmacèutica, una empresa de tecnologies mèdiques o altres entitats (hospitals, centres tecnològics, universitats, etc.) amb interès en col·laboració tecnològica.

15.45 h

Registre d'assistents

16.00 h

Benvinguda i presentació del seminari

Anna Pallejà, coordinadora geogràfica d’ACCIÓ de les oficines del Regne Unit, Estats Units i Canadà

16.05 h

Oportunitats de Negoci al Canadà

Genevieve Abbott, directora de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Montreal

16.35 h

Oportunitats d’Inversió a Canadà

Kathryn Burkell, Consul and Trade Commissioner, consolat del Canadà a Barcelona.
17.05 h

Presentació de la Missió Comercial a la Health Innovation Week

Roi Villar, cap de la Unitat d’Internacionalització de Biocat

Leyre Alfonso, consultora d’Estratègia Internacional d’ACCIÓ

17.25 h
Precs i preguntes
18.00 h
Fi de l'acte

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona