ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dijous, 30 de novembre del 2017

De 9.45 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 29 de novembre
Gratuït

El Pallars viu una revolució vitivinícola: en els darrers 7 anys han aparegut i s’han consolidat fins a 12 cellers en aquesta zona, integrada dins la DO Costers del Segre. Aquesta explosió està marcada per iniciatives de caràcter jove, en terrers d’alçada i de petites dimensions.

Per enfortir i consolidar uns projectes singulars, tant per les condicions orogràfiques, com per les característiques empresarials, és imprescindible teixir una estratègia de cooperació com a territori. Les jornades de Vins del Pirineu pretenen configurar un espai de formació, assessorament i intercanvi, així com una oportunitat de col·laboració entre agents diversos.

Estratègia empresarial / Internacionalització
Alimentació
/ Vins, caves i begudes

La 5a jornada de Vins del Pirineu està adreçada a analitzar les possibilitats de comercialització en el marc del mercat català. De la mà d’experts en gestió comunicativa, estratègies de comercialització del vi i planificació enoturística estudiarem els aspectes que convé enfortir i quines vies podem obrir per millorar la promoció dels vins de la subzona.

Un vinater, un restaurador o d'altres agents locals que tinguin interès en conèixer quines són les oportunitats que el món del vi pot oferir a un territori.

 

Col·labora


Passeig Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp