• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dimecres, 17 de gener del 2018

De 09.15 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 17 de gener
Gratuït

Important: Aquesta jornada està dirigida específicament a empreses industrials que tinguin coneixement i alguna experiència en solucions sobre Indústria 4.0. No està adreçada a consultors, desenvolupadors o proveïdors de solucions que no hagin estat convidats específicament per ACCIÓ com a ponents. L’assistència és per invitació directa d’ACCIÓ. 

La inscripció a aquesta sessió representa una sol·licitud i no garanteix la plaça. L’equip organitzador validarà els perfils dels sol·licitants i enviarà una resposta per correu electrònic.

El nou paradigma de la Indústria 4.0 obre un conjunt d’oportunitats per a les empreses industrials catalanes, però a data d’avui la sensació que hi ha entre el teixit empresarial català és que encara hi ha molt projecte pilot o conceptual, i poques solucions reals que funcionin ja implementades en la indústria o que siguin escalables industrialment parlant.

Aquesta jornada de treball està dirigida precisament a un perfil d’empreses amb un coneixement més avançat sobre la Indústria 4.0 i pretén visualitzar un MarketPlace amb solucions reals sobre Indústria 4.0 ja disponibles avui en dia a Catalunya i aplicades al sector industrial. Durant la sessió, les empreses assistents podran conèixer aquestes solucions, interactuar amb els proveïdors, resoldre dubtes i estudiar la viabilitat d’implementació en els seus processos, productes o serveis.

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 / Tots els sectors

Identificar interessos comuns entre empreses industrials assistents a la jornada i desenvolupadors o proveïdors d’aquestes solucions avançades en Indústria 4.0 establerts a Catalunya, per tal d'engegar projectes tecnològics que facilitin a aquestes empreses continuar avançant en la implementació de solucions Indústria 4.0, la millora de la seva productivitat i la seva competitivitat.

Una empresa industrial amb cert coneixement sobre el concepte i tecnologies associades a la Indústria 4.0, o que estiguis implementant processos de digitalització o alguna de les solucions tecnològiques associades al concepte d’Indústria 4.0.

Aquesta sessió es desenvoluparà en català, excepte la intervenció del representant d'Alemanya de la xarxa EEN, que serà en anglès via Skype. 

Com a màxim, una inscripció per empresa. 

Capacitat màxima de 40 empreses industrials assistents.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona