ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 30 de gener del 2018

De 10.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 26 de gener
Gratuït

Degut a l’èxit de sol·licituds hem cregut convenient canviar el format de la sessió per donar cabuda a més participants. Dedicarem la primera part de la sessió a escoltar el pitch (de 5 minuts) i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que sigueu seleccionats ho sabreu el mateix dia del taller, així que vingueu tots ben preparats!).

La segona part de la sessió treballarem en grups de 3 de manera que tots els participants podreu fer el vostre pitch i donar-vos feedback entre vosaltres.

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi pitch.

A través de les 6 seleccionades treballarem tres aspectes: primer ajudarem a polir l’estructura, el què dir i en quin ordre, després entrarem en els detalls i per últim ens focalitzarem en la manera de transmetre, és a dir, en l'energia i el llenguatge no verbal.

L'objectiu és que tots els assistents aconseguiu un pitch que sigui entenedor (clar) i engrescador (càlid), així com d’ajudar-vos a treure la pressió del damunt per tal que seduïu a l’inversor tant o més que el vostre projecte.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de "El Pitch Ganador", i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Dinamitzar l'ecosistema emprenedor.

Una startup o un emprenedor amb elevat potencial de creixement que busqui inversors.

Organitza


Pier 01 - Palau del Mar . Pl. Pau Vila, 1
08003 Barcelona