ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 30 de gener del 2018

De 18.00 h a 19.30 h

Inscripcions fins al 29 de gener
Gratuït

El Grup Professional de Medi Ambient de l'AIQS us convida a la sessió sobre els programes d'ACCIÓ 2018: Ajuts per a la Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental i per a la mobilitat de personal investigador.

El programa de NUCLIS LOCALS dona suport a la realització de projectes de recerca i desenvolupament per a empreses amb seu productiva a Catalunya amb un pressupost mínim de 200.000 euros (individual) i 500.000 euros (col.laboratius). Els ajuts són subvencions a fons perdut atorgades per concurrència competitiva.

Els NUCLIS INTERNACIONALS van destinats a incentivar la realització d’activitats d'R+D dutes a terme a Catalunya i a facilitar la cooperació tecnològica internacional amb entitats estrangeres. El pressupost mínim del projecte ha de ser de 150.000 euros per la part catalana. En aquest cas, els països participants en l’actual convocatòria oberta són França, Regne Unit, la resta de països de la UE-28 (a excepció d'Alemanya i Espanya), Estats Units d'Amèrica (Massachusetts), Canadà, Cuba, Singapur, Xina, Hong Kong i Corea del Sud. El programa està finançat pel PO FEDER Catalunya 2014-2020.

El programa TECNIOspring PLUS ofereix ajuts (al 100%) a la contractació de personal d'R+D experimentat en empreses amb seu operativa a Catalunya i en entitats TECNIO. Els ajuts tindran un valor entre 111.600€ i 136.000€ i una durada de 2 anys per realitzar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica d’àmbit local i internacional. El programa s’emmarca dins les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Unió Europea.

En aquesta sessió també coneixereu els serveis que ofereix ACCIÓ a través de la xarxa Enterprise Europe Network:  Servei de cerca de socis internacionals per a cooperacions tecnològiques i comercials i per a projectes col·laboratius R+D+i (Horizon 2020, Eureka/Eurostars, etc.). Servei d’assessorament en l’estratègia de protecció intel·lectual industrial, així com assessorament legal en la negociació de contractes internacionals.

Innovació, tecnologia i R+D
Química i plàstics

Donar a conèixer els programes i serveis a disposició de les empreses per a fer innovació, els ajuts i serveis associats per a facilitar la cooperació tecnològica i els projectes de Recerca i Desenvolupament tant a nivell local com internacional.

Una empresa química amb un projecte d'R+D.

Cal confirmar assistència enviant un correu a aiqs@aiqs.es

Organitza

Col·labora

Més informació


Via Augusta, 380
08017 Barcelona