ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 1 de febrer del 2018

De 10.00 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 31 de gener
Gratuït

El proper 1 de febrer treballarem conjuntament el cas de l’empresa AVINENT amb el seu director general, el Sr. Albert Giralt; el professor José Luis Nueno de l’IESE; i 30 directius interessats en estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Vine a conèixer com una empresa industrial proveïdora del sector automoció ha creat una spin-off en el sector mèdic i utilitza la impressió 3D per fer pròtesis maxil·lofacials personalitzades als seus clients.

Descobreix que és possible desenvolupar un producte propi en un sector altament tecnològic quan el teu origen és el d’una empresa de l’àmbit industrial.

Aquesta és la primera de les 5 sessions de treball del 2018, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presencia dels seus protagonistes i d’experts en la matèria.

Clústers
Tots els sectors

Capacitar-te en estratègia amb el professor José Luis Nueno d’IESE mitjançant la discussió d’un cas pràctic d’una empresa catalana, en aquest cas, Avinent, que ha sabut reorientar-se amb èxit.

Una empresa pertanyent a algun dels clústers del Programa Catalunya Clústers de la Generalitat.

- Distribució dels participants en equips de 10 persones

- Discussió del cas en equips durant 30 minuts

- Posada en comú de les reflexions individuals

- Debat plenari

- Exposició de les conclusions extretes i discutides durant el conjunt de la sessió, a càrrec del professor José Luis Nueno

Inscripció per rigorós ordre d’entrada pels 35 primers directius d’empreses pertanyents al Programa Catalunya Clústers.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona