• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dies 13, 14 i 15 de febrer del 2018

Inscripcions fins al 13 de febrer
Gratuït

Arriben els International Business Days, un nou format d’esdeveniment per a professionals que t’ajudarà a conèixer les tendències del teu sector i les oportunitats perquè facis negocis internacionals.

Del 12 al 16 de febrer els International Business Days posaran el focus en Àfrica i Pròxim Orient, quatre dies temàtics perquè descobreixis les tendències d’aquests mercats i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita una entrevista amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ que seran a Tarragona i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa de fer-hi negoci:

  • Entrevista't amb el director d'ACCIÓ a Casablanca si vols fer negoci al Marroc.

  • Entrevista't amb el director d'ACCIÓ a Nairobi si vols fer negoci a Etiòpia, Kenya, Tanzània o Uganda.

  • Entrevista't amb el consultor d'ACCIÓ a Teheran si vols fer negoci a Iran.


Eixampla les fronteres de la teva empresa i fes-la créixer a les regions amb més potencial de creixement de tot el món!


I a més... Tots els directors de les oficines d’ACCIÓ a Àfrica i Pròxim Orient tenen agendes disponibles durant els International Business Days. Consulta les agendes i fes la teva sol·licitud!

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica i Pròxim Orient a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Àfrica i Pròxim Orient.


C. General Contreras, 4
43004 Tarragona