• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dimecres, 14 de febrer del 2018

Inscripcions fins al 13 de febrer
Gratuït

Arriben els International Business Days, un nou format d’esdeveniment per a professionals que t’ajudarà a conèixer les tendències del teu sector i les oportunitats perquè facis negocis internacionals.

Del 12 al 16 de febrer els International Business Days posaran el focus en Àfrica i Pròxim Orient, quatre dies temàtics perquè descobreixis les tendències d’aquests mercats i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita una entrevista amb el director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Johannesburg, que serà a Girona el 14 de febrer, i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa de fer-hi negoci.

Eixampla les fronteres de la teva empresa i fes-la créixer a les regions amb més potencial de creixement de tot el món!

I a més... Tots els directors de les oficines d’ACCIÓ a Àfrica i Pròxim Orient tenen agendes disponibles durant els International Business Days. Consulta les agendes i fes la teva sol·licitud!

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica i Pròxim Orient a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Àfrica i Pròxim Orient.


Pl. Pompeu Fabra, 1
17002 Girona