• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 20 de febrer del 2018

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 16 de febrer
Gratuït

ACCIÓ t’acompanya a participar al Brokerage Event SICUR 2018: International Security, Safety and Fire, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

L'esdeveniment ofereix el fòrum perfecte per rebre informació sobre les pròximes calls d’Horizon 2020 de la temàtica Societats Segures, i trobar socis amb qui presentar una proposta mitjançant reunions programades.

La sessió suposa una excel·lent oportunitat per a aquelles entitats que treballen en l’àmbit de la defensa, les emergències, la prevenció, la detecció i extinció d’incendis, la informació de seguretat, els riscos naturals, la seguretat nuclear, la protecció contra el terrorisme, la seguretat i higiene a la feina, la seguretat contra robatoris o la seguretat als mitjans de transport.

 Com participar-hi:

  • Fins al 16 de febrer: Registra’t i crea el teu perfil de col·laboració empresarial, amb la descripció de la teva oferta o demanda. Tots els perfils seran publicats al web.
  • Revisa els perfils de col·laboració publicats i sol·licita reunions amb els que més t’interessin. També podràs acceptar o rebutjar les sol·licituds que rebis d’altres participants.
  • 20 de febrer: Les reunions bilaterals tindran lloc dins les franges horàries escollides pels participants a l'estand del brokerage event.
Innovació, tecnologia i R+D
TIC i transformació digital

Donar oportunitats a pimes, startups, emprenedors, centres tecnològics, universitats i ciutats d'arreu del món de trobar socis per a participar a projectes d'R+D d'Horizon 2020.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat a participar en projectes de seguretat.


Av. Partenón, 5
28042