ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 7 de març del 2018

De 10.30 h a 17.30 h

Inscripcions fins al 5 de març
Gratuït

ACCIÓ t’acompanya a participar a l'Ecobuild Matchmaking 2018, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

El dimecres 7 de març tens una cita al brokerage event de l'Ecobuild, la fira de referència en el marc de la construcció sostenible. L’esdeveniment ofereix el fòrum perfecte per trobar socis, tant visitants com expositors, mitjançant reunions programades, per tal d’explorar les oportunitats de construcció, eficiència energètica i reciclatge.

La sessió suposa una excel·lent oportunitat per a prescriptors, distribuïdors, proveïdors i contractistes per descobrir productes i serveis innovadors d’arreu del món, així com per a tot tipus de professionals de la construcció (arquitectes, contractistes, agents, distribuïdors, centres de recerca i universitats).

En aquest esdeveniment es comptarà amb la col·laboració de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ al Regne Unit, que en farà promoció activa i assistirà en el matchmaking.

Com participar-hi:

  • Fins al 5 de març: Registra’t i crea el teu perfil de col·laboració empresarial, amb la descripció de la teva oferta o demanda. Tots els perfils seran publicats al web.
  • De l'1 de desembre al 5 de març: Revisa els perfils de col·laboració publicats i sol·licita reunions amb els que més t’interessin. També podràs acceptar o rebutjar les sol·licituds que rebis d’altres participants.
  • 7 de març: Les reunions bilaterals tindran lloc dins les franges horàries escollides pels participants a l'estand del brokerage event.
Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Donar oportunitats a pimes, startups, emprenedors, centres tecnològics, universitats i ciutats d'arreu del món, de trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de la construcció sostenible.


Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway