ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 de març del 2018

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins a l'11 de març

100 € (+IVA)

ACCIÓ t’acompanya a participar al Brokerage Event ImagineNano 2018, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

L’ImagineNano és un dels esdeveniments més grans centrats en micro i nanotecnologies i les seves aplicacions en diversos sectors industrials. Després del gran èxit de l’ImagineNano 2015, aquest any tindrà lloc la seva 4a edició del 13 al 15 de març a Bilbao.

Durant l’esdeveniment s’organitzaran varies conferències en paral·lel, així com exhibicions, reunions one-to-one i el fòrum industrial, on tothom podrà estar en contacte amb la nanotecnologia. L’ImagineNano agrupa tota la comunitat relacionada amb aquest sector, incloent investigadors, inversors i polítics d’indústria.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Facilitar a pimes, startups, emprenedors, centres tecnològics i universitats d'arreu del món la recerca de socis per cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb activitat relacionda amb la nanotecnologia.

El cost és gratuït per aquells que ja estan registrats a l’ImagineNano 2018 (Global Conference and Exhibition Pass) i de 100€ (+IVA) per participants que volen asistir al brokerage event.


Ronda de Azkue, 1