ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 15 de març del 2018

De 16.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 14 de març
Gratuït
  • Saps que el govern de l’Índia està impulsant el sector de maquinària per a processar aliments i espera l’arribada d’empreses els propers anys?

La creació de diversos parcs econòmics, l'increment en els plans d'R+D i l'estreta col·laboració amb els instituts per a la millora de sistemes de processament, són algunes de les iniciatives actives del govern actual.

No en va, l'Índia és un dels principals productors d'aliments del món. Prop d'un 40% dels aliments produïts es fan malbé per falta d'una cadena de fred, de sistemes de processament i d'un correcte embalatge.

Suprio Bose, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Bombai, ens presentarà les oportunitats a l'Índia per a les empreses dels sectors de la maquinària per a l’alimentació, l’envàs i l’embalatge i per a les empreses del sector de la maquinària del plàstic. 

Al tractar-se d’un taller de networking, la vostra experiència és fonamental, ja que parlarem de tot el que cal saber per exportar a l'Índia i si ja ho esteu fent, ens ajudarà conèixer la vostra experiència i que ens plantegeu què faríeu diferent si comencéssiu a fer-ho ara.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 5 al 9 de març a Barcelona, Girona i Tarragona. A través de seminaris i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Alimentació
/ Maquinària i béns d'equip / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics

Conèixer les oportunitats de negoci a l'Índia en els sectors del processament d'aliments i l'embalatge. 

Una empresa dels sectors del packaging, foodprocessing o plàstic.

Organitza

Més informació


Gran Via de les Corts Catalanes, 684
08010 Barcelona