ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 16 de març del 2018

De 09.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 15 de març
Gratuït

Jornada informativa i de revisió de propostes de convocatòries de cooperació internacional en col.laboració amb el CDTI, que ens explicarà els aspectes pràctics principals.

La primera part de la jornada es dedicarà a la informació general de les convocatòries 2018 de les ERA-NETS Cofund i PRIMA.

La segona part consistirà en un taller pràctic de revisió de les propostes específiques a les convocatòries d'Agroalimentació (SusCrop), Aigua (WaterWorks JTI) i Cooperació al Mediterrani (Iniciativa PRIMA secció 2).

Posteriorment, les empreses que tinguin una proposta de projecte preparada, podran mantenir una reunió individual amb el National Contact Point (NCP) per revisar-la. Si teniu una proposta preparada, ompliu l'abstract adjunt i feu-ho arribar a tecnicsrdi.accio@gencat.cat abans del 15 de març, per tal d'agendar la reunió i enviar-vos la confirmació.

Les properes convocatòries tanquen entre finals de març i principis d'abril del 2018.

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Energia i recursos

Informar d’oportunitats de participació en properes convocatòries de projectes d’innovació europeus amb finançament CDTI d’interès per a empreses catalanes innovadores.

Una empresa o entitat amb experiència en projectes d'R+D i innovació que vulgui preparar un projecte en els camps temàtics d'agroalimentació, aigua, energia i biotecnologia.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona