• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 19 de març del 2018

De 15.00 h a 19.00 h

Inscripcions fins al 2 de març
Gratuït

Places exhaurides

Vols aprendre com el Design Thinking i l'Agile Management et poden ajudar a resoldre reptes que apareguin a la teva organització?

Vine a aquest taller pràctic i descobreix com aquestes dues metodologies ajuden a millorar la capacitat de desenvolupar y comunicar una comprensió compartida de reptes, problemes i oportunitats.

Design Thinking tracta de com explorem i resolem problemes, i Agile de com ens adaptem a condicions canviants tals com les que actualment tenim, prioritzant ambdues en l’aportació de valor als productes i serveis que es presenten al mercat.

Aquest workshop pretén ofereir una ràpida comprensió de com aquestes dues tècniques treballen juntes en entorns d’innovació. També t’ajudarà a descobrir i practicar eines d’innovació mitjançant la resolució d’un repte proposat, en un entorn d’aprenentatge vivencial basat en projectes i LEGO® Serious Play®.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Posar en pràctica el Design Thinking i l'Agile Management en la resolució de problemes i en la creació de conceptes innovadors, desenvolupant i evaluant diferents perspectives possibles que permetin obrir noves direccions per a la seva resolució.

Un empresari, el director d’una empresa, un gestor de producte o un gestor habitual de projectes d’R+D+i.

Benvinguda

Introducció al Design Thinking i l'Agile Management

Exercici 1: Design Thinking i Pensament Crític

Pocket Wallet Project from Stanford

Descans

Exercici 2: Adaptabilitat i Gestió Àgil en propostes innovadores

Pràctica “Hole 19” amb LEGO® Serious Play®

Posada en comú de les propostes

Recomanacions finals

Taller amb places limitades. En cas necessari, es prioritzarà la participació d'empreses industrials, que realitzin R+D+i o relacionades.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona