Actes External
Nous reptes en seguretat alimentària
Jornades i conferències
dimecres, 4 d'abril del 2018
De 10.00 h a 13.30 h
Vine a conèixer de la mà de dues empreses punteres en el sector de la seguretat alimentaria, com són PremiumLab i Food Defense Solucions, els elements clau en la gestió del frau alimentari.
Durant l’acte, s’exposarà l’actualitat del food fraud i del food defense, les males praxis que es troben a la cadena de subministrament de menjar. Arran de la publicació dels nous requeriments en les normes de seguretat alimentària, com BRC o IFS, s’han inclòs recentment aquests punts com a molt importants per assegurar la qualitat dels productes. En aquesta sessió, doncs, t’informarem sobre les maneres de gestionar la nova normativa de forma objectiva i eficient.
Informar sobre la problemàtica del frau i de la manipulació intencionada d’aliments com a risc a avaluar per assegurar la seva integritat.
Una empresa del sector alimentari.
- 09.45 h
-
Acreditacions
- 10.00 h
-
Benvinguda i presentació de la jornada
Encarni Avilés, cap de capacitació d'equips clústers d'ACCIÓ
Joan Quílez, director de tecnologia d'EUROPASTRY
Cristina Rodríguez, Quality Assurance Manager d'EUROPASTRY
- 10.15 h
-
Gestió del frau a la industria alimentària
Jordi Caballé, responsable de consultoría de PREMIUMLAB
- 11.15 h
-
Tendències i solucions en food defense
Javier Fuentes, director executiu de FOOD DEFENSE SOLUCIONES
- 12.15 h
-
Precs i preguntes
- 13.00 h
-
Fi de la jornada
Organitza
Col·labora
Més informació
Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona