• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 5 d'abril del 2018

De 10.00 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 5 d'abril
Gratuït

El proper 5 d’abril treballarem conjuntament el cas de l’empresa Embotits Salgot amb el seu gerent i soci propietari, el Sr. Valeri Salgot; el professor José Luis Nueno de l’IESE; i diferents directius interessats en estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Vine a descobrir com una empresa tradicional del sector de l'alimentació ha apostat per la diferenciació i la innovació a través de l’orientació a productes prèmium, sans i de menor impacte ambiental.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 10.00 h i seran dividits en equips reduïts de deu persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Seguidament, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les que s’han arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la segona de les 5 sessions de treball del 2018, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presencia dels seus protagonistes i d’experts en la matèria.

Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Alimentació / Alimentació especialitzada i gurmet

Ajudar a les empreses participants, mitjançant la metodologia del cas, a reforçar l'estratègia de les seves companyies i conèixer de primera mà com altres empreses catalanes han sabut reorientar la seva estratègia amb èxit.

Una empresa inquieta per millorar la seva estratègia i que pertanyi a algun dels clústers del Programa Catalunya Clústers de la Generalitat.

10.00 h

Benvinguda

10.15 h

Discusió del cas per equips

10.45 h

Coffee break

11.15 h

Discusió del cas a la sessió plenària

Moderació per part del professor de l'IESE José Luis Nueno

12.15 h

Conclusions extretes sobre el cas i discutides durant el conjunt de la sessió

12.45 h

Fi de la sessió

Inscripció per rigorós ordre d’entrada pels 35 primers directius d’empreses pertanyents al Programa Catalunya Clústers.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona