ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 9 d'abril del 2018

De 12.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 9 d'abril
Gratuït

Des de la Cambra de Comerç de Manresa i amb la col·laboració d’ACCIÓ, et facilitem les pautes per tenir èxit comercial amb empreses franceses del sector industrial, tot entenent com respondre a les seves necessitats de compra.

També et presentarem la Missió a la fira Siane que tindrà lloc a Toulouse del 23 al 25 d’octubre de 2018, un esdeveniment únic en el que, com a empresa industrial, podràs conèixer i establir relacions comercials amb els responsables de compra de les empreses de la regió d’Occitània.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Maquinària i béns d'equip

Explicar la missió que tindrà lloc en el marc de la Fira Siane a Toulouse (França). Aquesta missió empresarial consistirà en promoure la participació de les empreses subcontractistes catalanes en un estand compartit de la fira i organitzar visites individuals amb les empreses franceses visitants.

Una empresa industrial d’entre 10 i 50 treballadors, que facturi més d’un milió d’euros, preferentment dels sectors de la maquinària, els components d’automòbil, sistemes industrials o mobilitat sostenible.

12.00 h

El pla de subcontractació industrial

Jaume Ferrer, Cambra de Manresa

12.15 h

Presentació del sector industrial a França amb focus en la regió d'Occitània i les oportunitats per a les empreses catalanes de subcontractació

- Presentació de la Fira Siane Toulouse

- Descripció de la missió: participacions, programa, agendes, etc.

Carole Egea, directora de projectes d'internacionalització de l'Oficina d'ACCIÓ a París

13.00 h

Precs i preguntes

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona