ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 10 d'abril del 2018

De 09.30 h a 11.00 h

Inscripcions fins al 10 d'abril
Gratuït

En aquest taller es presentaran les oportunitats de negoci per empreses catalanes en l’àmbit dels edificis intel·ligents.

Avui els edificis són complexes estructures de materials, sistemes i tecnologies. Il·luminació, calefacció, ventilació o seguretat, són aspectes importants per a crear un espai confortable, però a més, han de ser eficients i tenir el mínim impacte possible pel medi ambient en tot el cicle de vida de l’edifici.

Els edificis intel·ligents o smart buildings utilitzen la tecnologia per a connectar els diferents subsistemes, optimitzar les operacions i facilitar una gestió integrada. Des de fa uns anys, el sector smart building té cada vegada més presència i ha despertat un gran interès al Regne Unit. Prova d’això són les diferents fires, congressos i trobades que es duen a terme.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Energia i recursos

Donar a conèixer les oportunitats per a les empreses de la cadena de valor smart building al Regne Unit.

Una empresa de solucions d’eficiència energètica, il·luminació, domòtica, automatització o construcció.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona