ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 10 d'abril del 2018

De 11.30 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 10 d'abril
Gratuït

T'agradaria dur a terme el teu projecte d'R+D a Alemanya? Vine i coneix les oportunitats de col·laboració i els ajuts que ACCIÓ posa a la teva disposició!

En aquest taller t'explicarem totes les oportunitats que l'acord bilateral entre la Generalitat de Catalunya i el govern alemany pot oferir a les empreses catalanes que treballin en projectes de recerca i desenvolupament, i que et pot ajudar a trobar socis alemanys per desenvolupar projectes conjunts.

A més a més, t'informarem de les pròximes convocatòries de NUCLIS INTERNACIONALS i TECNIOSPRING+, les quals ofereixen ajuts de fins a 125.000 euros a fons perdut per desenvolupar durant dos anys el teu projecte i del 100% per a la contractació de personal d’R+D qualificat.

També donarem a conèixer les properes missions a les fires d'eMove360 sobre el vehicle elèctric i FORMNEXT sobre el 3D Printing.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Encoratjar projectes d'R+D col·laboratius entre Catalunya i Alemanya i donar a conèixer els diferents instruments i programes d'ACCIÓ d'ajuts a aquests projectes. També es difondran les properes missions a aquest país relacionades amb el vehicle elèctric i 3DPrtinting.

Una empresa amb un projecte d'R+D interessat en Alemanya.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona