ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 10 d'abril del 2018

De 09.30 h a 10.30 h

Inscripcions fins al 10 d'abril
Gratuït

Vols que la teva empresa posi un peu als Balcans? Vols trobar-hi nous clients i col·laboradors? Des de la nova Oficina Exterior de comerç i inversions de Catalunya a Zagreb t'ajudem a fer negoci!

En aquest taller explicarem com la regió dels Balcans és tot un pou d’oportunitats per a les empreses catalanes, així doncs, informarem sobre la cultura de negocis als Balcans i al sud-est europeu.

Des de l’oficina d’ ACCIÓ a Zagreb-Belgrad s’han identificat les següents oportunitats internacionals per a les empreses catalanes a aquesta regió: l’alimentació, l’alimentació especialitzada i gourmet, l’electrònica i l’electricitat, la indústria farmacèutica, els materials i les matèries primeres, la química i els plàstics, la salut i els equipaments mèdics, el tèxtil i la moda, les infraestructures i la construcció, la maquinària, la metal·lúrgia i els béns d’ equip, les TIC i la transformació digital.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Presentar l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Zagreb i les oportunitats de negoci que existeixen a la regió per a les empreses catalanes.

Una empresa catalana que vulgui conèixer de primera mà el mercat del sud-est europeu.

09.30 h

Benvinguda

Mònica Boquera, delegada d'ACCIÓ a Tarragona

09.40 h

Sessió “Doing business in Southeast Europe”

Jorge Salgado, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Zagreb

10.15 h

Prec i preguntes

10.30 h

Fi de la jornada

Organitza

Més informació


C. General Contreras, 4, Entresol
43004 Tarragona