ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 10 d'abril del 2018

De 15.30 h a 17.00 h

Inscripcions fins al 10 d'abril
Gratuït

Ets un celler o distribuïdor de vi i vols vendre a l’exterior?

En aquest taller donarem a conèixer les particularitats del mercat polonès i alemany en el sector del vi, les oportunitats que suposen pels cellers catalans, el funcionament dels canals de distribució i les tendències actuals.

Alemanya és un dels principals mercats importadors de vi del món i el primer mercat en consum d’espumosos. És la primera destinació de les exportacions espanyoles de vi en valor i la segona en volum. En els últims anys ha comptat amb un increment continuat del consum envers el retrocés que han experimentat altres begudes com la cervesa.

Polònia, per la seva banda, ha tingut durant els últims anys un increment en la demanda de productes mediterranis, causat principalment per l’augment del poder adquisitiu de la seva població. Tot i que el consum de vi és encara més baix que a d’altres països d’Europa occidental, està creixent constantment amb una demanda concreta i especialitzada de caves, espumosos i vins de DOs.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet

Donar a conèixer les particularitats del mercat polonès i de l’alemany en el sector vinícola, així com les oportunitats que suposen pels cellers i empreses distribuïdores de Catalunya.

Un celler o un distribuïdor de vi amb interessos en internacionalització.

15.30 h

Benvinguda

Marc Moreno, consultor d'internacionalització del sector agroalimentari d'ACCIÓ

15.35 h

El mercat del vi a Alemanya

Susanne Neumann, directora de comercialització de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Alemanya

16.00 h

El mercat del vi a Polònia

Michal Chabasiewicz, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Varsòvia

16.25 h

Serveis d’ACCIÓ pel sector vinícola

Marc Moreno, consultor d'internacionalització del sector agroalimentari d'ACCIÓ

16.45 h

Precs i preguntes

17.00 h

Fi de l'acte

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona