null

Actes External

dimecres, 11 d'abril del 2018

De 09.00 h a 10.30 h

Inscripcions fins a l'11 d'abril
Gratuït

Vine a conèixer, de la mà del nostre director de la Oficina Exterior d’ACCIÓ a Zagreb, les principals característiques de la missió sobre les oportunitats de negoci en contractes públics internacionals a Croàcia i als altres països de la regió, que tindrà lloc aquest proper setembre.

Presentarem el calendari de l’agenda, els actors convocats i les temàtiques que s’hi tractaran. Específicament, oferirem una primera aproximació a les oportunitats que poden sorgir arran de la missió, tant en serveis d’assistència tècnica com en implementació de projectes, en una multitud de sectors: obra civil i infraestructures, economia verda solucions urbanes, entre d'altres.

Finalment, esperem rebre el feedback de les empreses interessades en la missió, per tal de copsar quins altres podrien ser els aspectes d’interès. Nogensmenys, un dels objectius de la sessió, i de la missió, és facilitar el networking empresarial.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Presentar la Missió CPI a Croàcia tot explicant la metodologia i les oportunitats de negoci que ofereixen les institucions de la UE i l’EBRD per a les empreses catalanes, tant en activitats de consultoria com de gestió de projectes.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria que treballi ens els sectors del medi ambient, de l’energia, del canvi climàtic, del transport/mobilitat, de l’entorn urbà o de les infraestructures/obres civils.

09.00 h

Presentació de l’oficina tècnica en contractació pública internacional

09.15 h

Oportunitats en compra pública a Croàcia i a la regió i característiques del finançament

Principals institucions i agències executores

09.45 h

Característiques de la missió CPI a Croàcia

Presentació de l’agenda i principals reunions

10.15 h

Precs i preguntes

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona