ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 12 d'abril del 2018

De 09.00 h a 10.30 h

Inscripcions fins al 12 d'abril
Gratuït

Si ets una empresa o un centre tecnològic relacionat amb l’àmbit del transport intel·ligent, aquesta sessió t'interessa. Especialment, si ets una empresa del sector del transport, l'automoció, les telecomunicacions o la tecnologia, que forma part de l’ecosistema de l’ITS (Intelligent Transport System).

Durant la sessió es presentaran les oportunitats de negoci que trobaràs a la Fira ITS World Congress 2018, que tindrà lloc a Copenhaguen, així com tots els detalls de la missió empresarial que ACCIÓ organitzarà perquè puguis assistir-hi.

També coneixeràs l'experiència d'algunes de les empreses catalanes que van participar-hi la darrera edició. L’ecosistema de l’ITS inclou, entre d'altres: simulació i visió per computador, intel·ligència artificial, sensors, càmeres, senyals intel·ligents, optimització de rutes i solucions per a pàrquings.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Altres indústries del transport

Apropar les oportunitats de negoci de la Fira ITS World Congress 2018 de Copenhaguen al sector català del transport intel·ligent.

Una empresa o centre tecnològic relacionat amb l’àmbit de l’Intelligent Transport System, especialment si ets una empresa del sector del transport, l'automoció, les telecomunicacions o la tecnologia.

09.00 h

Acreditacions

09.15 h

Benvinguda

Ferran Verdejo, gerent del CIAC (Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya)

Rosa Meseguer, AMEC (Associació Multisectorial d'Empreses)

09.25 h

Oportunitats de negoci en l’àmbit de l’ITS a Copenhagen. Fira ITS World Congress 2018

Irmelin Ipsen, directora de l’Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen

10.00 h

Experiència d'empres catalanes que van participar a l’anterior edició de la Fira ITS World Congress al Canadà

10.20 h

Missió empresarial a Copenhaguen, en el marc de la Fira ITS World Congress 2018

Glòria Muñoz, consultora d’internacionalització sectorial - Mobilitat Sostenible

10.30 h

Torn obert de preguntes i fi de l'acte

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona