• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 16 al 19 d'abril del 2018

Inscripcions fins al 13 de febrer

1.500 €

Boston i l’estat de Massachusetts són el principal pol de generació de tecnologia als Estats Units i també a nivell global. La ciutat compta amb un vibrant ecosistema innovador, format per universitats com el MIT i Harvard, centres de R+D corporatius, hospitals punters i startups, entre d’altres.

En aquest ecosistema, Boston destaca per comptar amb un dels sectors de salut més dinàmics del món. La irrupció de la tecnologia d’impressió 3D ha fet que Massachusetts n’esdevingui l’epicentre indiscutible, sobretot pel que fa a les seves aplicacions en el sector salut.

En aquesta missió, t’oferim la possibilitat d’assistir al congrés BIOMEDevice de Boston durant els dies 18 i 19 d’abril de 2018, com a oportunitat per a explorar l’oferta complerta de solucions innovadores per produir productes mèdics més eficients i intel·ligents.

Aquest congrés esdevé una plataforma que permet connectar amb més de 4.500 participants, tots ells amb un perfil tècnic i/o executiu, i més de 450 proveïdors especialitzats. La fira inclou tant una àrea d’exposició com un congrés amb ponents de reconegut prestigi. Està organitzada amb el suport del Massachusetts Medical Device Industry Council (MassMEDIC).

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Salut i equipaments mèdics

Conèixer de primera mà l’estat de l’art de tecnologies d’impressió 3D amb aplicació en l’àmbit de la salut i dels dispositius mèdics. Explorar oportunitats de comercialització i fer benchmarking de casos d’èxit.

Una empresa usuària de tecnologia 3DPrinting, una empresa de dispositius mèdics, una startup o un proveïdor tecnològic de l’entorn de les tecnologies mèdiques i/o impressió 3D, una entitat de recerca o hospitalària interessada en l’aplicació de la impressió 3D al sector.

16 d'abril:

Sortida de Barcelona

17 d'abril:

Agenda de reunions i visites

18 d'abril:

Assistència al BIOMEDevice i a la conferència anual del clúster MassMEDIC

19 d'abril:

Assistència al BIOMEDevice i tornada a Barcelona


Massachusetts