• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 16 d'abril del 2018

De 14.15 h a 15.45 h

Inscripcions fins al 16 d'abril
Gratuït

En el marc de la Fira Alimentària 2018, cinc clústers alimentaris del Programa Catalunya Clústers organitzen aquesta sessió per posar en coneixement dels assistents les primeres conclusions d’un estudi sobre el consumidor digital que estan duent a terme conjuntament amb l’empresa IPSOS.

Els clústers alimentaris organitzadors són: Nutrició i Salut, Foodservice, Catalonia Gourmet, INNOVI (vitivinícola) i Packaging. La sessió s’organitza en col·laboració amb ACCIÓ i la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

La jornada començarà amb la presentació de l’estudi per part de l’empresa d’investigació de mercats IPSOS. Posteriorment s’exposaran dos casos empresarials, el de la Família Torres i Jean Leon i el de l’startup 3DCLICK, i hi haurà un debat amb els ponents i els clústers participants.

La jornada finalitzarà amb una breu explicació de les oportunitats de cooperació internacional mitjançant la xarxa EEN i ACCIÓ.

Clústers
Alimentació

Inspirar les empreses i actualitzar el sector amb noves tendències relacionades amb el consumidor digital.

Una empresa del sector alimentari amb interès en el consumidor digital.

El cost de participació és gratuït. No obstant, per accedir a la sessió caldrà obtenir l'entrada a la Fira Alimentària.


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'