ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 16 d'abril del 2018

De 10.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 15 d'abril
Gratuït

L’art de vendre és l’art de generar confiança i credibilitat.

La primera part de la sessió anirà dedicada a simular la conversa amb un client potencial i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que sigueu seleccionats ho sabreu el mateix dia del taller, així que vingueu tots ben preparats!).

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi discurs comercial. A través d’aquestes, revisarem l’estructura de la conversa i mirarem com podem conduir-la de forma natural al tancament. Posarem èmfasi en com descobrir què vol comprar el teu client abans de presentar la solució.

Volem que tots sortiu amb la sensació que vendre no és una lluita on heu de sortir guanyadors. Amb la pràctica experimentareu la venta com una dansa i un diàleg que genera confiança i credibilitat sense cap mena de pressió.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de "El Pitch Ganador", i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

Start-ups i Emprenedoria / Finançament
Tots els sectors

Dinamitzar l'ecosistema emprenedor.

Una startup o un emprenedor amb elevat potencial de creixement que ven en reunions amb clients (típicament B2B), però també B2C en els casos en que hi ha reunions o presentacions comercials on es conversa amb el client.


Pier 01 - Palau del Mar . Pl. Pau Vila, 1
08003 Barcelona