ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 17 d'abril del 2018

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 9 de març
Gratuït

ACCIÓ t’acompanya a participar al Transport Research Arena TRA 2018 Vienna Brokerage Event, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Del 17 al 19 d’abril tens una cita al brokerage event, el fòrum perfecte per obtenir informació sobre les convocatòries 2018-2020 de la temàtica “Smart, Green and Integrated Transport” de l’Horizon 2020.

Els participants que busquin socis per formar consorcis tindran l’oportunitat de presentar la seva entitat i les seves idees en una presentació oral de 10 minuts així com en reunions bilaterals amb socis potencials.

L’esdeveniment suposa una excel·lent oportunitat per a empreses, universitats o investigadors que estiguin interessats en els tòpics de les convocatòries següents:

MOBILITY FOR GROWTH

1. Building a low-carbon, climate resilient future: Low-carbon and sustainable transport
2. Safe, integrated and resilient transport systems
3. Global leadership and competitiveness
4. Accounting for the people.

BLUE GROWTH
AUTOMATED ROAD TRANSPORT
GREEN VEHICLES

Com participar-hi:

• Fins al 9 de març: Registra’t i crea el teu perfil de col·laboració empresarial, amb la descripció de la teva oferta o demanda. Tots els perfils es publicaran al web del brokerage.
• Del 13 al 23 de març: Revisa els perfils de col·laboració publicats i sol·licita reunions amb els que més t’interessin. També podràs acceptar o rebutjar les sol·licituds que rebis d’altres participants.
• 26 de març: Rebràs una agenda preliminar.
• Del 17 al 19 de març: Les reunions bilaterals tindran lloc dins les franges horàries escollides pels participants a l'estand del brokerage event.
• Fins al 26 de març: Envia la teva presentació en PDF per participar a les presentacions orals.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Mobilitat sostenible

Trobar socis per a desenvolupar projectes d'R+D i participar a les convocatòries de Mobility for Growth de l'Horizon 2020.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de la mobilitat sostenible.

Registrar-se al TRA Conference 2018 és un requeriment obligatori per participar al brokerage event.

Més informació


Messeplatz, 1