ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 23 al 27 d'abril del 2018

Inscripcions fins al 8 de febrer

500 € (inclou quota d'inscripció)

La fira Hannover Messe és un referent mundial en l’àmbit de la indústria 4.0 i les noves tecnologies industrials. Amb més de 6.500 expositors i 225.000 visitants, és una oportunitat per conèixer les últimes novetats en tecnologia industrial, des d’R+D en el sector de l’automoció industrial fins a tecnologies de la informació, mobilitat o abastiment industrial, entre d’altres.

En el marc d’aquesta fira, us convidem a participar a la missió que ACCIÓ organitza com a membre de la xarxa Enterprise Europe Network amb el soci local EEN a la Baixa Saxònia, l’agència Hessen Trade & Invest. Amb ells, visitarem els centres tecnològics i les empreses més avançades del Länder alemany per desenvolupar oportunitats tecnològiques i comercials.

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Fomentar la capacitació tecnologia de les empreses catalanes en l’àmbit de la indústria 4.0 i potenciar la cooperació internacional entre empreses industrials catalanes i socis internacionals rellevants en aquest àmbit per a la implementació d’aquestes solucions avançades.

Una empresa industrial, especialment una pime, interessada en conèixer i implementar les últimes tendències en Indústria 4.0, i en col·laborar amb socis internacionals de referència en les següents temàtiques: simulació (jocs, visualització 3D, animacions, etc.), realitat virtual i/o realitat augmentada, Internet de les Coses, intel·ligència artificial, mecatrònica, robòtica i sistemes de visió artificial, sistemes o tecnologies de sensors i mòbil.

Dimarts, 23 d'abril:

  • Vol a Frankfurt i trasllat a Darmstadt (regió de Hessen).
  • Networking amb les empreses d’altres regions europees que hi participen en la missió.
  • Visita a 3 empreses/agents punters de l’àmbit de la simulació, el disseny 3D, l'animació, la maquinària 4.0, l'IoT, etc.

Dimarts, 24 d'abril:

  • Trobades presencials amb empreses de l’ecosistema de startups digitals vinculades a indústria 4.0 a Darmstadt.
  • Participació al Brokerage Event.
  • Presentacions institucionals d’iniciatives regionals en indústria 4.0.
  • Trasllat a Hannover.

Dies 25 i 26 d'abril:

  • Dos dies de visita a la Fira Hannover Messe.
  • Participació a les visites guiades organitzades per la fira.
  • Participació al Brokerage Event (organitzat per l'EEN de Baixa Saxònia).
  • Visita a l'stand de VDMA coordinadors de la plataforma Indústria 4.0 a Alemanya.
  • Visita a l'stand de Baden Wurtemberg i networking amb empreses.
  • Temps lliure per visitar la fira segons els interessos de cada empresa participant.

Divendres, 27 d'abril:

  • Vol de tornada de Hannover a Barcelona.

Aquesta agenda comuna és provisional i s'acabarà definint en funció de la tipologia d’empreses participants. D'acord als objectius i interessos de cada empresa, s'organitzaran les reunions bilaterals per als brokerage events amb potencials socis tecnològics o comercials, centres tecnològics, potencials clients finals, inversors, etc.

La quota de participació de 500€ per empresa participant no inclou despeses de vols, allotjament i despeses de manutenció. ACCIÓ farà una proposta d’hotels, opcions de vols i desplaçament que encaixin en l’agenda organitzada. Si teniu interès en participar o rebre més informació, contacteu amb nosaltres abans del 8 de febrer per donar-vos més informació.

Més informació


Alemanya