ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 24 d'abril del 2018

De 10.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 24 d'abril

Variable (veure enllaç)

Et convidem a la cinquena edició de la conferència EU-Startup Summit, que enguany tindrà lloc a Barcelona el dia 24 d’abril. L’esdeveniment mostra una selecció de les millors startups europees i esdevé un punt de trobada on aprendre i compartir coneixement amb els millors emprenedors dels nostres temps.

En aquesta edició s'esperen més de 750 assistents entre fundadors d'startups, experts tecnològics, business angels i inversors d'arreu d'Europa. La conferència comptarà amb una competició de pitch amb quinze startups que mostraran als assistents les seves tecnologies. Vols participar-hi? Les startups que competeixin opten a un premi valorat en 20.000€.

En aquesta edició es comptarà amb la presència d’Oscar Pierre, fundador i CEO de Glovo, una startup amb base a Barcelona que ha aconseguit més de 37 millons d’euros en fons de capital risc i s’està expandint per tot Europa. També ens acompanyarà Morten Lund, considerat un dels business angels més actius d’Europa amb més de 115 inversions personals.

Les darreres edicions es van celebrar a Berlín amb ponents com Bernhard Niesner (CEO de Busuu), Jeff Lynn (CEO de Seedrs), Anna Alex (CEO d'Outfittery).

Aquest esdeveniment està organitzat per EU-Startups.com, un portal de referència sobre l’escena europea de les startups, on s’entrevisten emprenedors importants i es publiquen dades rellevants del sector. Cada mes, més de 65.000 emprenedors i inversors visiten el portal d’aquesta publicació líder a Internet.

Finançament / Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Oferir un espai de contacte i networking per emprenedors i inversors que aspirin a construir companyies tecnològiques internacionals.

Una startup tecnològica, un inversor, un venture capital, un business angel o una corporació.  

Amb el codi STARTUPCAT obtindràs un 25% de descompte si compres l'entrada abans del 25 de febrer.

Organitza

Col·labora

Més informació


Av. Diagonal, 547
08008 Barcelona