• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dies 7, 8 i 9 de maig del 2018

Inscripcions fins al 2 de maig

Variable (veure nota)

El curs tractarà aspectes teòrics i casos pràctics de gran importància en transferència tecnològica. En concret, estarà centrat en la valoració de la tecnologia i la comercialització de la propietat intel·lectual: com crear valor i impacte, diferents estratègies per comercialitzar i valorar la propietat intel·lectual, així com diversos mètodes per avaluar la tecnologia.

Aquesta formació estarà a càrrec d'Afarin Bellisario, una professional vinculada anteriorment amb el Massachusetts Institute of Technology (MIT) com a Technology Licensing Officer, i amb una àmplia experiència en comercialització de tecnològica.

S'oferirà als participants l'oportunitat d'aprendre els procediments d'una de les oficines de transferència tecnològica amb major renom i activitat a nivell mundial en l'àrea d'innovació i desenvolupaments tecnològics.

Aquest curs tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de maig de 09.30 h a 14.30 h.

Les inscripcions romandran obertes fins a exhaurir les places (s'entendrà una plaça reservada una vegada rebut justificant de pagament).

Confirmarem la vostra inscripció a l'adreça de correu electrònic que ens heu indicat.

Aquest curs ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea sota l'acord de subvenció No. 712949 (TECNIOspring PLUS), així com d’ACCIÓ.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Aprendre els procediments per tal de valorar la tecnologia. També formar-te en la anàlisis de l'efecte de la estratègia comercial en el valor de la mateixa tecnologia i de la propietat intel·lectual.

Una empresa del TECNIOspring o qualsevol agent del sistema d’innovació.

- El preu d'aquesta sessió és:

  • TECNIOspring fellows (gratuït)
  • Altres agents del sistema d'innovació (150€)*

*La quota d'inscripció inclou la participació en tots els mòduls del programa, material de formació, certificat, i coffee breaks.

- Sessió en anglès sense traducció.


Passeig de Gràcia, 129

08008 Barcelona