null

Actes External

dimarts, 8 de maig del 2018

De 15.30 h a 18.30 h

Inscripcions fins al 8 de maig
Gratuït

Si vols vendre més, comença a exportar!

Amb els cupons d'ACCIÓ a la internacionalització se t’obren noves oportunitats d'expansió per a la teva empresa. Vols saber com funcionen? Vine a la primera sessió anual de formació sobre contractació pública internacional i descobreix els avantatges que et comporten.

A més a més, de la mà d’una consultora amb una gran experiència en la matèria, podràs millorar els teus instruments per fer més efectiu el teu procés d’internacionalització en les licitacions, específicament en elements que aporten valor afegit al seguiment i detecció de licitacions i a la mateixa elaboració de propostes.

La sessió es situa en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Tots els sectors

Informar sobre els beneficis que els cupons d'ACCIÓ presenten a les empreses catalanes i ajudar a millorar-les en temes de licitacions internacionals.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria que treballi en el camp de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat, entorn urbà, infraestructures/orba civil, salut, educació o TIC.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona