• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dies 16 i 17 de maig del 2018

Inscripcions fins a l'1 de maig
Gratuït

Troba el teu business partner!

Participa a l’esdeveniment de matchmaking que organitzarà reunions de vint minuts face-to-face buyer-producer i troba nous partners internacionals per ampliar el teu negoci.

Com a part de la fira "Free From Functional Food Expo", la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) us dóna la benvinguda a participar a l'esdeveniment de B2B que tindrà lloc els dies 16 i 17 de maig de 2018 a Estocolm, Suècia. Conegueu els socis empresarials potencials i desenvolupeu la vostra xarxa comercial amb contactes internacionals de negocis.

L'última edició a Barcelona va comptar amb més de 260 productors de 39 països d'arreu del món, inclosos el Regne Unit, Itàlia, Espanya, Alemanya, Corea, Irlanda i Canadà. Va atreure més de 4.300 compradors, un 29% més que en 2016.

La xarxa Enterprise Europe Network ofereix assistència abans, durant i després de l'esdeveniment ajudant-vos a crear un perfil de cooperació, fer seguiment de cadascuna de les empreses, etc.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Alimentació especialitzada i gurmet

Ajudar-vos a trobar socis comercials internacionals i oferir-vos un servei de recerca i col·laboració tecnològica en reunions pre-establertes.

Una empresa, un centre tecnològic i de R+D+i amb productes, serveis i solucions per l’alimentació per intoleràncies (“free”, sense gluten, sense lactosa, ...) i alimentació funcional.


Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista