ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 17 de maig al 28 de juny del 2018

Inscripcions fins al 15 de maig
1.150  € + IVA

Millora les teves competències en transformació digital i impulsa la teva empresa!

El curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè el participant pugui entendre les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 en les empreses. Enfocada sobretot en els seus processos i en els seus models de negoci, així com a adquirir les competències fonamentals per avançar en la seva implementació.

Aquest curs consta de catorze sessions, cada dimarts i dijous de 16.00 h a 21.00 h, del 17 de maig al 28 de juny. La Sessió 14, corresponent al mòdul 5 “MarketPlace”, s’organitzarà durant les setmanes posteriors a la finalització del curs atès que requerirà la cerca de propostes adequades a les necessitats de les empreses participants.

Al llarg del curs els participants tractaran qüestions relacionades amb:

  • El concepte d'indústria 4.0, tendències i disciplines tecnològiques associades per ajudar a la millora de la competitivitat de l’empresa.
  • Eines de suport i mecanismes de diagnosi per reflexionar sobre el punt de partida i prioritats de l'empresa.
  • Experiències, casos reals i aplicacions concretes de les diverses tecnologies en base a reptes empresarials concrets a abordar per l’empresa per millorar la seva competitivitat.
  • Oferta de capacitats tecnològiques al voltant de la indústria 4.0 disponibles a Catalunya.
  • Mecanismes de suport públics per fomentar la implementació de la indústria 4.0 en l’empresa, especialment en la PIME.
Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Adquirir les competències fonamentals per a la implementació de la transformació digital de les empreses industrials, sobretot relacionades amb el concepte d'indústria 4.0.

Un directiu, gerent, comandament intermedi o un tècnic amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials. Específicament per empreses amb establiment operatiu a Catalunya que vulguin afrontar i/o liderar el procés de transformació digital en les seves organitzacions.

Inscrits addicionals d'una mateixa empresa: 15% de descompte sobre el cost del curs (1.150 € per participant).

Nombre de places limitades a 20.

Més informació


Via Laietana, 39
08003 Barcelona