ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 21 al 25 de maig del 2018

Inscripcions fins al 22 de febrer

2.300 € (inclou quota d'inscripció)

Missió cancel·lada

Durant l’any, Catalunya presenta l’excel·lència de la seva gent i les seves empreses en molts àmbits, com ara el de les Smart Cities, a través de l’organització de missions empresarials. Per quart any consecutiu, Nova Delhi acull la Fira Smart Cities India, un esdeveniment sobre aquest sector que abasta diferents àmbits com Edificació, Energia Solar, Transport i Aigua.

L’objectiu de la missió d'empreses catalanes del sector smart city a Nova Delhi és establir i potenciar relacions amb empreses i el govern de la ciutat, així com facilitar la connexió amb l’ecosistema emprenedor, fer prospecció del mercat i fer networking amb socis potencials, clients i compradors públics i privats.

El Govern de l’Índia ha desenvolupat un ambiciós projecte Smart City, iniciat el 2015, que contempla el desenvolupament de 100 ciutats intel·ligents per al 2020 per fer front a la ràpida urbanització del país. Aquest projecte ofereix grans oportunitats per a empreses de diferents sectors. Amb un pressupost de 7.500 milions de dòlars, implica el desenvolupament integral de la infraestructura bàsica: subministrament d'aigua i electricitat, mobilitat urbana, habitatge assequible, sanejament, salut i seguretat, alhora que infusa solucions intel·ligents basades en la tecnologia per impulsar el creixement econòmic i millorar la qualitat de vida dels ciutadans a les ciutats.

 

El cost de participació a la missió inclou:

  • Vol Barcelona – Nova Delhi – Barcelona
  • Transfers aeroport – hotel – aeroport
  • 4 nits d’hotel
  • Agenda de reunions individuals i comunes segons les necessitats de l’empresa
  • Estand agrupat en el Smart City India
  • Material informatiu
  • Coordinació de l'equip d'ACCIÓ a Barcelona i a la Índia

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 991,66 € (import bossa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Smart Cities

Fomentar relacions entre les empreses i el govern de la ciutat, i facilitar la connexió i el networking amb l'ecosistema emprenedor.

Una empresa catalana que ofereix solucions per les ciutats i que compta amb experiència exportadora o internacional, dels sectors d’il·luminació, gestió del cicle de l’aigua i residus, mobilitat urbana, edificació sustentable, eficiència energètica i energies renovables, i tecnologies de la informació, entre d’altres.

Dilluns, 21 de maig

Sortida de Barcelona.

Dimarts, 22 de maig

Reunions agrupades amb actors i agències públiques d’interès, i/o reunions individuals amb potencials socis en funció de les necessitats expressades per les empreses participants.

Dimecres, 23 de maig

Visita a la Fira Smart City India.

Dies 24 i 25 de maig

Reunions individuals amb potencials socis en funció de les necessitats expressades per les empreses participants.

 

Nota: L’agenda és provisional i s’acabarà definint en funció de la tipologia d’empreses participants.

Organitza

Més informació


Índia