null

Actes External

Dies 22 i 23 de maig del 2018

Inscripcions fins al 4 de maig

120 €

No et perdis aquesta oportunitat per reunir-te amb compradors públics francesos i vine al Paris Region Business Meeting, on enguany, més de vint autoritats i empreses públiques ja han confirmat la seva participació, entre d’altres la Société Nationale des Chemins de Fer Français (SNCF) i l’ajuntament de París.

El projecte europeu PPACT, liderat per ACCIÓ, organitza aquest esdeveniment únic per a les empreses del sector de les solucions urbanes, que aquest any està dedicat al sector de les smart cities. S’organitzaran tallers i seminaris on et podràs informar de les diferents oportunitats de negoci en el marc del macro projecte ferroviari Grand Paris i aprendràs com fer licitacions a França.

ACCIÓ t’acompanya a participar esdeveniment, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Tots els sectors

Facilitar la col·laboració entre empreses catalanes i europees, especialment franceses, i donar eines a les empreses per tal d’entrar als mercats de compra pública dels estats membres de la UE.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria que treballi en l’àmbit de les solucions urbanes, i en una diversitat de subsectors com transport i mobilitat, medi ambient, energia, canvi climàtic, entorn urbà, infraestructures/obra civil, salut, ICT o habitatge.

Dimarts, 22 de maig

Workshop "How to bid in France"

Dimecres, 23 de maig

Business Meetings

Col·labora

Més informació


2 Place de la Bourse
75002