ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 23 al 25 de maig del 2018

Inscripcions fins al 21 de març

100 € (veure nota)

Vols ser una de les 10 startups catalanes que exposaran a The Next Web Conference d’Amsterdam?

ACCIÓ i THE NEXT WEB (TNW) signen un acord per portar fins a deu startups al seu esdeveniment de referència a Europa, on hi assisteixen més de 15.000 persones entre emprenedors, inversors i decisors de les principals corporacions tecnològiques, i on es realitzen xerrades amb speakers de rellevància mundial (més de 4.000 companyies i més de 300 periodistes).

Participar en aquesta missió t’aportarà visibilitat i notorietat, així com connexió amb l’ecosistema emprenedor europeu. TNW Europe Conference té un espai d’exhibició per a startups d’arreu del món amb diferents programes per mostrar als assistents, inversors i corporacions les teves tecnologies.

A la darrera edició es van fer més de 1.400 reunions i les startups van aixecar més de 14 milions d’euros. A més, des del 2006, les startups que han exhibit a la conferència han aixecat més de dos bilions de dòlars dels principals fons de capital risc.

La missió es desenvoluparà en dues parts:

Abans de la missió...

  • Formació i revisió del pitch (ACCIÓ conjuntament amb TNW)
  • Definició conjunta del target, anàlisi de peticions i llistat de contactes interessants a fer.
  • Difusió a mitjans.

Durant la missió...

  • Participació a TNW els dies 24 i 25 de maig.
  • Presència amb un estand propi per a 10 startups (5 empreses per dia).
  • Suport en la participació.
  • Contactes per facilitar les trobades amb el màxim d’interlocutors (corporates i inversors) d’acord amb les peticions i les startups participants.
Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Ajudar a les startups catalanes a connectar-se amb l’ecosistema emprenedor europeu, tenir contacte amb potencials inversors, fer prospecció de mercat i dur a terme networking amb potencials partners i clients.

Una startup tecnològica, especialment dels àmbits de la realitat virtual, la intel·ligència artificial, IoT, mobile, TiC i Internet.

El cost de participació a la missió és de 100 €. No inclou el cost de l’hotel i els vols, que l’assumeix cada startup.

Més informació


Països Baixos