ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 23 al 25 de maig del 2018

Inscripcions fins al 20 d'abril

950 € (veure nota)

En aquesta missió t’oferim la possibilitat de conèixer l’ecosistema d’emprenedoria de Paris, amb visites a incubadores i acceleradores corporatives, fons de capital risc i centres d’R+D de multinacionals. També participarem a la Fira Viva Technology, que tindrà lloc del 23 al 26 de maig.

Viva Technology és una fira dedicada a la innovació tecnològica i a les startups. Se celebra anualment a París durant 3 dies: els dos primers estan reservats als professionals i l'últim dia és obert al públic. Al 2017 van participar-hi 68.000 visitants, 6.000 startups, 1.500 periodistes i 1.400 inversors.

El concepte de la fira és innovador: són les grans corporacions les que exposen, en majoria, en uns espais anomenats "LAB" (25 labs enguany). Les startups que participen als LABS són seleccionades prèviament per la fira a través de convocatòries sobre temàtiques sectorials anomenades “Challenges”.

Durant la fira també hi haurà conferències, concursos de pitch i llançaments de productes. Es tracta d’un esdeveniment de gran abast internacional que, al 2017, va comptar amb la participació de 103 països. Algunes de les empreses que ja han confirmat la seva participació i tindran present el seu LAB són: AccorHotels, Air-France KLM, Airbus, Engie, La Poste, LVHM, ManpowerGroup, Orange, PMU, Sanofi, Sodexo, Valeo, Vinci Energies, RATP, Thales, Hewlett Packard, Cisco, Google, INPI, SNCF, Talan, TF1 i BNP Paribas.

El cost de participació a la missió inclou:

  • Vol Barcelona - Paris (anada i tornada)
  • Dues nits d’hotel
  • Entrada a la Fira Viva Technology 2018
  • Transfers per a les visites grupals durant el tour tecnològic a startups, acceleradores corporatives, incubadores, fons de capital risc i centres d'R+D de multinacionals representatives de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria de París
  • Tres dies d’agenda comuna combinada amb agenda individual (segons les necessitats de l’empresa) organitzada per l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a París
  • Sopar oficial de la delegació
  • Material informatiu
  • Coordinació de l'equip d'ACCIÓ a Barcelona i a París
Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Conèixer agents de l’ecosistema d’emprenedoria de París per crear vincles de col·laboració entre grans corporacions i startups.

Un director d’innovació o personal directiu d’empreses mitjanes i grans consolidades que vulguin innovar a través d’startups.

El cost de participació a la missió és de 950€. Aquest preu inclou les despeses de desplaçament, vol i hotel valorades en 500€ i la quota d’inscripció de la missió de 400€.

Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades anteriorment. El pressupost pot variar en funció del número d’empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

La majoria de reunions es faran en anglès.

Organitza

Més informació