ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 23 de maig del 2018

De 09.30 h a 11.30 h

Inscripcions fins al 23 de maig
Gratuït

Sessió cancel·lada.

Ets un emprenedor que ja està facturant o una pime i vols diversificar el teu mix de finançament? Vols posar-te al dia sobre finançament alternatiu? Has sentit a parlar sobre el crowdfunding o el crowdlending?

En aquesta sessió volem explicar-te diferents opcions financeres alternatives i complementàries a la banca. Coneixeràs fórmules alternatives per diversificar el teu mix de finançament, com el crowdlending o l'invoice trading, i com et poden ajudar a finançar els teus projectes.

Durant la sessió també es presentarà el Recomanador de Finançament. Una eina molt pràctica que, en només cinc clics, et suggerirà les solucions de finançament alternatiu que millor s’adaptin al teu projecte.

Inscripcions

La inscripció de l'acte es tramitarà a través de correu electrònic. Si voleu participar a la sessió envieu un email a empresa@santquirzevalles.cat

Si ho sol·licites prèviament, en finalitzar el taller podràs reunir-te amb ACCIÓ. Tindràs l'oportunitat de plantejar individualment els teus projectes i conèixer els instruments que t’encaixen millor.

Per tant, si voleu gaudir d'aquest assessorament personalitzat a continuació d'assistir al taller, envieu-nos un correu electrònic a: empresa@santquirzevalles.cat

Finançament
Tots els sectors

Millorar el finançament de la teva empresa a partir de conèixer més opcions financeres, alternatives i complementàries a la banca.

Un emprenedor que ja estigui facturant o una pime.

09.30 h

Benvinguda

Sònia Bartrés, responsable del servei a l'empresa de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

09.35 h

Crowdfunding, crowdlending, crowd què? Què són i com funcionen els instruments de finançament alternatiu

Marta Navarro, consultora de finançament internacional d'ACCIÓ

10.15 h

Precs i preguntes

10.25 h

Reunions individuals amb el Servei d'Assessorament Financer d'ACCIÓ (SAF)

11.30 h

Fi de la jornada

Més informació


Passatge Dalí, 8
08192 Sant Quirze del Vallès