ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 24 de maig del 2018

De 12.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 24 de maig
Gratuït

Troba la teva oportunitat de negoci en la contractació pública internacional en l’àmbit de la mobilitat intel·ligent als EUA.

Informa't sobre els principals organismes/agències responsables dels processos de compra pública, les principals barreres d'entrada i com implantar-se als EUA. A més a més podràs assabentar-te sobre les fonts d'informació en licitacions, els principals stakeholders del sector, les fires o esdeveniments rellevants, la competència local i estrangera i recomanacions i estratègia a seguir per entrar a aquest mercat.

En aquesta sessió es presentarà un estudi realitzat sobre el funcionament de la contractació pública als EUA, en l'àmbit de la mobilitat intel·ligent. També podràs informar-te sobre el nou servei d'acompanyament, dissenyat per apropar a les empreses catalanes d'aquest àmbit i les oportunitats de negoci que ofereix la contractació pública internacional. El nou servei es concentra en les oportunitats que ofereix la contractació pública a nivell local, més enllà de les que deriven del finançament multilaterals.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d'ACCIÓ, que tindran lloc del 21 al 25 de maig a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Girona. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d'arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Clústers / Start-ups i Emprenedoria / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Mobilitat sostenible

Presentar l'estudi sobre el mercat de la contractació pública internacional als EUA, en l'àmbit de la mobilitat intel·ligent. Informar sobre els beneficis del nou servei de contractació pública a nivell local, dissenyat per empreses de l'àmbit de la mobilitat intel·ligent.

Una empresa de l'àmbit de la mobilitat intel·ligent (sensòrica, trànsit i senyals, Intelligent Transport Systems, solucions per a pàrquing, etc.). També un negoci el qual giri entorn del sector públic i vulgui iniciar, ampliar o consolidar la seva activitat internacional.

12.00 h

Benvinguda

Rosa Meseguer, gerent d'AMEC Urbis

12.10 h

Presentació de l'estudi de contractació pública internacional als EUA – Mobilitat intel·ligent

Sergi Mata, Director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Washington i Nova York

13.10 h

Presentació programa CPI local

Víctor Mercè, cap de contractació pública internacional

13.40 h

Torn obert de preguntes

14.00 h

Fi de la jornada

L'aforament és limitat. En el cas de sobrepassar el límit de places disponibles, es seleccionaran els perfils que més s'adaptin a la temàtica de la sessió.


Gran Via de les Corts Catalanes, 684
08010 Barcelona