ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 27 al 31 de maig del 2018

Inscripcions fins al 23 de març

1.800 € (inclou quota d'inscripció)

Ens complau informar-vos de la propera Missió empresarial a Sud-àfrica en el marc de la fira Africa Health Exhibition, la plataforma empresarial de networking més important de Sud-àfrica i del continent africà pel que fa al sector de la salut.

Aquest any s’espera la participació d’uns 10.000 professionals i més de 550 empreses del sector: proveïdors internacionals, service providers, fabricants o farmacèutiques, entre d'altres. Per aquesta raó, considerem que és el marc ideal per fer prospecció comercial i conèixer una mica millor el mercat de l’equipament mèdic d’aquets país.

Sud-àfrica és considerada la porta d’entrada als països de l’Àfrica Austral, amb accés a un mercat d’aproximadament 250 milions de consumidors. Membre dels països BRICS, es tracta de l’economia més avançada de l’Àfrica Subsahariana i compta amb una de les indústries més madures del continent, infraestructures de gran qualitat i una important diversificació econòmica.

Els subsectors que presenten més oportunitats d’exportació són els equipaments de diagnòstic i laboratori. S’han detectat oportunitats de negoci més concretes per equipament mèdic que tingui a veure amb malalties com el SIDA, el càncer de pell, l’obesitat i la diabetis. També l’equipament mèdic relacionat amb l’ortopèdia, el diagnòstic per imatge i l’equipament dental.

Des d’octubre de 2016 hi ha un nou tractat comercial en vigor entre la UE y alguns països SADC com Botswana, Lesotho, Moçambic, Namíbia, Sud-àfrica i Swazilàndia. En el cas dels productes europeus, el 86% de les exportacions tindran lliure accés.

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 991,66 € (import bossa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge està limitat a 8 empreses i es concedirà per ordre d’inscripció.

Internacionalització
Salut i serveis sanitaris

Entendre millor el mercat de la salut i de les tecnologies mèdiques a Àfrica en general i a Sud-àfrica, en particular, contactar amb potencials socis específics per a cada empresa participant i detectar oportunitats de negoci.

Una empresa d’equipament mèdic amb productes innovadors d’alt valor afegit interessada en els mercats de l’Àfrica Subsahariana i especialment, en el de Sud-àfrica.

Agenda comuna* amb actors claus del sector de les tecnologies mèdiques a Sud-àfrica.

  • Reunió amb alguna associació sectorial per explicar el sistema del sector salut a Sud-Àfrica
  • Reunió amb autoritats sud-africanes/experts en temes legals per conèixer el funcionament del marc legal i de registre de producte.
  • Visita a un hospital i/o laboratori de referència
  • Visita a l'Africa Health Exhibition

*Nota: L’agenda comuna és provisional i s’acabarà definint en funció de la tipologia d’empreses participants.

Agenda individualitzada* per cada empresa participant.

  • D’acord als objectius i l’interès de cada empresa, s’organitzaran reunions individuals amb potencials socis: distribuïdors, clients, etc.

*Nota: L’empresa podrà detallar el perfil de contacte adient en la fitxa d’inscripció.

Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades a l’apartat següent. El pressupost pot variar en funció del número d’empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

L’import de la bossa de viatge es descomptarà directament de la factura de l’agència de viatges seleccionada per ACCIÓ.

Organitza

Més informació


Sud-àfrica