ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 29 i 30 de maig del 2018

Inscripcions fins a l'11 de maig
Gratuït

ACCIÓ t’acompanya a participar a les reunions B2B en el marc de la fira de teixits tècnics MTEX a Chemnitz, fira especialitzada en teixits intel·ligents i funcionals, producció digitalitzada, compostos, reciclats, revestiments i acabats tèxtils.

Aquestes reunions amb els potencials partners, clients i proveïdors et poden obrir noves rutes de col·laboració internacional, així com noves oportunitats de negoci. Els sectors industrials visitants a la fira amb els quals es contactarà per establir reunions amb les empreses catalanes interessades són: fabricants d’equips del sector transport (automoció, ferroviari, aeroespacial i naval), outdoor&workwear, economia de la salut i del benestar, serveis industrials i de construcció entre d’altres.

Aquesta sessió està organitzada per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tèxtil i moda

Fomentar la cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Un centre de recerca o una empresa del sector tèxtil amb aplicacions d’última generació i serveis i/o productes innovadors dirigits a sectors industrials.

Més informació


Chemnitzer Veranstaltungszentren GmbH Wasserschloßweg 6