null

Actes External

dijous, 31 de maig del 2018

De 09.00 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 25 de maig
Gratuït

Places exhaurides

Participa a aquesta jornada i informa't de la nova estratègia europea dels plàstics.

A Europa es generen cada any més de 25 milions de tones de residus de plàstic, dels quals menys d'un 30% es recull per a ser reciclat. La resta és incinerat o va a l'abocador i, massa sovint, acaba al mar. A més, es calcula que l’economia perd el 95% del valor dels envasos de plàstic, entre 70.000 i 105.000 milions d'euros, pel fet de ser utilitzats tan sols una vegada.

Per tal d'evitar aquests perjudicis ambientals i econòmics, l'estratègia europea en matèria de gestió de plàstics vol transformar la manera com és concebut, fabricat i reciclat el plàstic a la UE i, d'aquesta manera, avançar en la transició cap a una economia circular, impulsada per la Comissió Europea l'any 2015 amb el Pla d'acció Closing the loop.

La jornada conclourà amb debat sobre l’estratègia dels plàstics que la Comissió Europea va donar a conèixer el 16 de gener d’enguany.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Informar-se sobre la nova estratègia europea en matèria de gestió de plàstics i veure les oportunitats de negoci per a la teva empresa.

Una empresa, un centre tecnològic, un agent R+D+i, un clúster o una associació empresarial treballant en l'àmbit dels plàstics.

Llengües de treball: Català, anglès i espanyol.

(servei d'interpretació simultània)

Col·labora

Més informació


C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona