ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dimarts, 5 de juny del 2018

Inscripcions fins al 30 de maig
Gratuït

ACCIÓ t'acompanya a participar a l'esdeveniment de networking B2B, B2C i C2C (cluster to cluster) que s'organitza en el marc de la European Innovation Week. L'enfocament d'enguany serà el sector TIC, l'economia circular i l'energia eòlica, consulta el programa aquí.

Participar-hi és gratuït. Els participants gaudiran també d'una entrada per accedir a la fira COMPUTEX TAIPEI, la fira TIC més gran d'Àsia i la segona a nivell mundial. COMPUTEX és un hub d’aprovisionament hi-tech i plataforma de llançament d’últimes tecnologies.

A més a més, durant la European Innovation Week (4 – 8 de juny) es duran a terme seminaris en economia circular, smart mobility, smart manufacturing, energia eòlica, 5G, dispositius mèdics i sobre programes de recerca i innovació H2020.

ACCIÓ t'acompanya a participar a les reunions B2B durant la fira COMPUTEX Taipei organitzades per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
TIC i transformació digital

Trobar nous socis internacionals per aconseguir acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractacions, transferències tecnològiques o projectes d'R+D.

Una empresa consolidada, una startup, un centre de recerca o un clúster que treballi en el sector TIC i noves tecnologies.

Com participar?

1) Registra't gratuïtament abans del 18 del maig de 2018 marcant ES – Agència per la competitivitat de l'empresa com a Support Office.

2) Tria amb qui et vols reunir entre la llista de participants (registres que augmenten dia rere dia) i valida les peticions de reunió.

3) Una setmana abans de l'esdeveniment t'enviarem la teva agenda de reunions.

Trobareu la llista de participants al següent enllaç.

Organitza

Més informació


Taipei World Trade Centre
Room 504, Exhibition Hall 1