ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 11 de juny del 2018

De 12.00 h a 13.30 h

Inscripcions fins al 8 de juny
Gratuït

Si ets una empresa del sector del vi o del cava, no et pots perdre la jornada informativa sobre les característiques principals de les convocatòries 2018 dels ajuts d'ACCIÓ per a la cooperació tecnològica internacional i la incorporació de talent especialitzat.

El programa de Nuclis Internacionals facilita la cooperació tecnològica internacional atorgant ajuts directes a fons perdut a empreses situades a Catalunya que volen cooperar amb entitats estrangeres. Els països participants són Alemanya, Israel, Xile, Corea del Sud, França, Canadà, Regne Unit, Cuba, Xina i Massachussets (EUA).

El programa TECNIOspring PLUS permet dur a terme projectes de recerca aplicada, d'àmbit internacional, mitjançant la contractació de personal d'R+D+i experimentat en empreses situades a Catalunya i en entitats TECNIO. El programa s'emmarca dins les Accions Marie Sk?odowska-Curie de la Unió Europea.

El programa INNOTEC permet a les pimes la contractació de desenvolupadors de tecnologia públics acreditats TECNIO (universitaris, CSIC, CERCA) per a fer projectes de R+D+i i innovació.

La previsió d'obertura de les convocatòries d'aquests ajuts serà el proper mes de juny de 2018.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Si t'interessa aquest acte també et pot interessar la Presentació pràctica del Catalonia Trade Portal (Vilafranca del Penedès).

Clústers / Finançament / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Vins, caves i begudes

Informar-se sobre les característiques de les convocatòries dels programes Nuclis Internacionals, TECNIOspring Plus, INNOTEC i sobre les oportunitats de col·laboració a través de la xarxa Enterprise Europe Network i resoldre dubtes dels assistents.

Una empresa del sector vi o cava que estigui interessada en la cooperació tecnològica local i internacional.

Col·labora

Més informació


Plaça l'Àgora, 1
08720 Vilafranca del Penedès