null

Actes External

Del 12 al 15 de juny del 2018

Inscripcions fins al 4 de juny

130 € (veure nota)

Les empreses que participin a l'esdeveniment de networking tindran l'ocasió de fer reunions individuals de 25 minuts pre-acordades amb empreses/entitats d'arreu del món per ofertar/demandar productes, serveis o tecnologies.

A l'edició de 2017 hi van haver 230 participants a la sessió de networking provinents de 36 països diferents. Es van realitzar més de 1.000 reunions bilaterals.

Com participar?

  • Registra't abans del 4 de juny de 2018 marcant ES – Agència per la competitivitat de l'empresa com a Support Office.
  • Tria amb qui et vols reunir entre la llista de participants (registres que augmenten dia rere dia) i valida les peticions de reunió.
  • Una setmana abans de l'esdeveniment t’enviarem la teva agenda de reunions.

ACCIÓ t'acompanya a participar a l’esdeveniment de networking B2B que organitza l'Enterprise Europe Network en el marc de la fira internacional CEBIT 2018 a Hannover, Alemanya entre els dies 12 i 15 de juny 2018. Enguany les temàtiques clau seran la intel·ligència artificial, robòtica, IoT, realitat augmentada/realitat virtual i blockchain, entre d'altres.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
TIC i transformació digital

Trobar nous socis internacionals per aconseguir acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractacions, transferències tecnològiques o projectes d'R+D.

Una empresa consolidada, una startup, un centre de recerca o un clúster.

El preu de participació és de 130 € i dóna dret a una entrada a la fira CEBIT 2018. En el cas que el teu perfil sigui de comprador i no pertanyis al sector TIC, és a dir, que l'objectiu sigui comprar productes, serveis o tecnologies, la participació serà gratuïta i igualment se't donarà una entrada a la fira.

Més informació